Szakértelem a médiában

Reklámháló

Építési háló, mint reklámfelület Médiaház Építési reklámhálóÉpítési reklámhálónak nevezzük (építkezési reklámhálónak, reklám hálónak, építési hálónak, épülethálónak vagy mega poszternek is nevezett) a közterületen található ambient reklámhordozók méretében és kialakításában egyaránt legnagyobb látványosságot biztosító felületét. A MédiaHáz Holding Zrt. már 1997 óta a piac meghatározó szereplője, jelentős részesedéssel. Küldetésünknek tartjuk, hogy az építési reklámhálók értékesítésével Fővárosunk helyszínei, épületei megújuljanak, megszépüljenek. Reklámhálóink a leghatékonyabb figyelemfelkeltést biztosítják, mivel a lehető legforgalmasabb útvonalak mentén vannak elhelyezve, kiváló észlelhetőséggel. Kizárólag a MédiaHáznál elérhető az az úgynevezett B1 minősítésű tűzálló háló, melyet az Országos Katasztrófavédelem ellenőrzött és elfogad!

Galéria megtekintése

Médiaház Reklámháló

A reklámfelület sajátossága a klasszikusan kisebb méretű közterületi reklámhordozókkal szemben, hogy az építési reklámháló mérete több száz vagy akár több ezer nm-es nagyságot is elérhet, ezáltal a kampányt jól láthatóan kiemeli az egyhangú média zajból, emlékezetessé és egyben rendkívül látványosság téve a reklámmegjelenést.

Köszönhetően az energiatakarékos lámpákkal történő megvilágításának valamint megfelelve az Európai Reklámszabvány Normatívának a reklámháló hirdetési felület folyamatosan és kikapcsolhatatlanul vonzza a tekintetet! Napjainkra a köztéri reklámhordozók a reklámban tapasztalható kreativitás valamint a reklámozó cég presztízsének egyik szimbólumává váltak. Az építési reklámhálók kulturált megjelenése kölcsönös előnyhöz juttatja a városlakókat és a hirdetőket egyaránt.

A hirdetés olyan financiális problémákon segíthet, mint a leromlott bérházak renoválása, vagy egy építési terület látványának rendezetté tétele, illetve az építtető saját reklámja. Dinamikusan fejlődő reklámfelületről beszélünk, hiszen már 2006 -ban több mint 30 ezer óriásplakát hely volt található Magyarországon, melynek száma egyre csak növekszik – és az építési reklámháló az óriásplakátoktól jelentősen nagyobb felület.

Médiaház Reklámháló

2D és 3D megjelenés

A méreteiben is látványos reklámhálót további speciális effektusokkal tudjuk kiegészíteni. A legnépszerűbb ötletek közé tartozik a 2D, illetve 3D elemekkel kombinált, illetve akár animációval, fényeffektusokkal, extra LED megvilágítással kiegészített reklámháló.

Az ilyen, egyedi megoldásokkal kialakított építési hálók kreatív megálmodása sokszor túlhalad a hagyományos közterületi megjelenések elképzelésein. Multinacionális vállalatok saját presztízsük tekintélyét demonstrálva, sokszor olyan kreatívot szeretnének, amely kiemelkedik minden más közterületi reklámanyag közül. Ebben tud segíteni a MédiaHáz Holding Zrt. a 2 és 3 dimenziós látványelemek végtelen variálhatóságával.

Győződjön meg róla a saját szemével milyen hatékony ez a gyakorlatban

GYIK, azaz a gyakran feltett kérdések, illetve a rendelés menete:

  • Árajánlat adása (mindig nettó ár + ÁFA -t tartalmaz)
  • Felület(ek) kiválasztása
  • Ügyfél a megrendelésre vonatkozó szerződést visszaigazolva visszaküldi
  • Két hét gyártási időszak
  • Műszaki csapatunk felhelyezi a hálót a hónap elején vagy közepén
  • A hirdetési időszak végével a hálók leszedésre kerülnek
  • A környezetvédelmi törvényeknek megfelelően a hálók megsemmisítése az ügyfél kérésére, vagy pedig
  • A hálók újbóli kihelyezése, vagy
  • A megrendelőnek kiszállítjuk, aki újra hasznosíthatja a hálókat (biciklis vagy strandtáskák, irattartó, napvédő is készülhet belőlük)
Keressen minket!

Kapcsolat

Érdeklődjön, kérjen árajánlatot adatai megadásával:

Érdeklődés jellege *
 
Milyen felülettípus iránt érdeklődik? *
Mikortól szeretne hirdetni?
Meddig szeretne hirdetni?

Reklámháló

Egyedi média

OOH Kampánymédia

chevron-down