Szakértelem a médiában

Egyedi média

Autópályás- és Országúti táblák

Autópályás- és Országúti táblák

Az autópályákon és országutakon megjelenő óriásplakátok a legcélszerűbb elérése az autóval közlekedőknek, havonta körülbelül 6 millió embernek. A fárasztó és unalmas hosszú utakon az autósok monoton utazását megtöri egy-két tábla, melyen izgalmas figyelemfelkeltő reklám jelenik meg.

Nézze meg itt, kik üzentek már ezeken a felületeken.

Az autósokat vezetés közben csak a

  • rádión keresztül, vagy
  • autópályán, vagy
  • országúton lévő táblákkal lehet elérni.

 A rádión keresztüli elérés teljesen kiszámíthatatlan és bizonytalan. A másik és így az egyetlen biztos megoldás, hogy üzenhessünk az autós közönségnek, az autópályák és országutak mentén elhelyezett Reklámtáblák, a „Sztrádák üzenőfalain”.

A Médiaház az ország autópályái és országútjai mellett közel 300 helyszínen, több mint 8.000 m2 „üzenő fallal” rendelkezünk, melyek 50 és 300 m2 közötti felületekből álló hálózatként juttatják el a reklámokat a célközönséghez havonta 6 millió embernek!

Kérjen információt, árajánlatot, próbálja ki!

A megrendelés menetéről tájékozódjon itt

Érdeklődöm Autópályás- és Országúti táblás hirdetési lehetőség iránt

Városi egyedi felületek

Városi egyedi felületek

A magyar emberek több, mint 80%-a minden nap, jelentős időt tölt utazással. Az utazási módjuk változhat, de az nem, hogy az óriásplakátokra felfigyelnek! Manapság ez igen elterjedt, akár 5-10 óriásplakát is lehet egymás mellett. Így a „nagy tömegben" nem tűnik fel ha egy plakát cserélve lett, nem tud kitűnni cégének reklámja.

Itt megnézheti partnereinket, akik már ezen a felületeken hirdettek.

Ezzel ellentétben a MédiaHáz reklámfelületei az épületek falain úgy vannak elhelyezve, hogy nincs mellette másik, és méretében is lényegesen nagyobb a megszokott 12 m2-es óriásplakáttól. Városi egyedi „üzenőfalaink” 30 és 100 m2 közötti felületek közel 50 helyszínen vannak kihelyezve országszerte. Így valóban ki lehet tűnni a reklámplakátok sokaságából, és a hirdetés ténylegesen eljut, a célközönséghez.

Kérjen árajánlatot, próbálja ki városi egyedi reklámfelületeinket!

A rendelés menetéről itt érdeklődhet.

Érdeklődöm a városi egyedi felületek iránt!

Tetőreklámok

Tetőreklámok

A MédiaHáz tetőreklám felületei 30 és 100 m2 közöttiek, minden forgalmas budapesti csomópontban éjjel nappal láthatóak, így szünetmentesen érik el a potenciális vásárlókat.

Nézze meg itt, kik üzentek már ezeken a felületeken.

Az épületek tetején elhelyezett tetőreklámra mindenki felnéz, mindenhonnan látják akár már 1 km-ről is!  0-24 órában reklámoz, sötétedéskor kivilágított, így éjjel-nappal látható. A tetőreklámokat minden esetben forgalmas főutak mellett helyeztük el a jól láthatóság miatt.

Információért kérjen árajánlatot és próbálja ki hatékonyságát!

A megrendelés menetéről itt olvashat bővebben.

Felveszem a kapcsolatot

Kapcsolat

Sallai Róbert
+36 (30) 411-6989

Hívjon telefonon munkaidőben, vagy írjon az alábbi lehetőségen keresztül:

Érdeklődés jellege *
 
Milyen felülettípus iránt érdeklődik? *
Mikortól szeretne hirdetni?
Meddig szeretne hirdetni?

Bemutatkozás

2001 óta dolgozom reklám területen. In-store reklámértékesítés során szerzett tapasztalataim alapján megtanultam, hogy a jó reklám mérhető. Hostess promóciók és indoor reklámok megvalósításakor megtapasztaltam, hogy a jó reklám hatékony szervezési és háttérmunkákat igényel.

Ambient reklámok látványossága az ötleten és a kivitelezésen múlik.

Egyszóval, ha látványos, kreatív, mérhető reklámot szeretne, úgy forduljon hozzám bizalommal!

Deák Tamás

Reklámháló

Egyedi média

OOH Kampánymédia

chevron-down