Szakértelem a médiában

Egyedi média

Autópályás- és Országúti táblák

Autópályás- és Országúti táblák

Az autópályákon és országutakon megjelenő óriásplakátok a legcélszerűbb elérése az autóval közlekedőknek, havonta körülbelül 6 millió embernek. A fárasztó és unalmas hosszú utakon az autósok monoton utazását megtöri egy-két tábla, melyen izgalmas, figyelemfelkeltő reklám jelenik meg.

Nézze meg itt, kik üzentek már ezeken a eszközökön.

Az autósokat vezetés közben csak a

  • rádión keresztül,
  • autópályán, vagy
  • országúton lévő táblákkal lehet elérni.

 A rádión keresztüli elérés teljesen kiszámíthatatlan és bizonytalan. A másik és így az egyetlen biztos megoldás, hogy üzenhessünk az autós közönségnek, az autópályák és országutak mentén elhelyezett Reklámtáblák, a „Sztrádák üzenőfalain”.

A Médiaház Holding értékesítésében, az ország autópályái és országútjai mellett közel 400 helyszínen, több mint 14.000 m2 „üzenő fallal” rendelkezünk, melyek 24 és 300 m2 közötti felületekből álló hálózatként juttatják el a reklámokat a célközönséghez, havonta 6 millió embernek!

Érdeklődöm Autópályás- és Országúti táblás hirdetési lehetőség iránt

Városi egyedi felületek

Városi egyedi felületek

A magyar emberek több, mint 80%-a minden nap, jelentős időt tölt utazással. Az utazási módjuk változhat, de az nem, hogy az óriásplakátokra felfigyelnek! Manapság ez igen elterjedt, akár 5-10 óriásplakát is lehet egymás mellett. Így a „nagy tömegben" nem tűnik fel ha egy plakát cserélve lett, nem tud kitűnni cégének reklámja.

Itt megnézheti partnereinket, akik már ezen a felületeken hirdettek.

Ezzel ellentétben a MédiaHáz Holding reklámfelületei az épületek falain úgy vannak elhelyezve, hogy nincs mellette másik, és méretében is lényegesen nagyobb a megszokott 12 m2-es óriásplakáttól. Városi egyedi „üzenőfalaink” 15 és 111 m2 közötti felületek közel 50 helyszínen vannak kihelyezve országszerte. Így valóban ki lehet tűnni a reklámplakátok sokaságából, és a hirdetés ténylegesen eljut a célközönséghez.

Tetőreklámok

Tetőreklámok

A MédiaHáz tetőreklám felületei 30 és 100 m2 közöttiek, minden forgalmas budapesti csomópontban éjjel nappal láthatóak, így szünetmentesen érik el a potenciális vásárlókat.

Nézze meg itt, kik üzentek már ezeken a felületeken.

Az épületek tetején elhelyezett tetőreklámra mindenki felnéz, mindenhonnan látják akár már 1 km-ről is!  0-24 órában reklámoz, sötétedéskor kivilágított, így éjjel-nappal látható. A tetőreklámokat minden esetben forgalmas főutak mellett helyeztük el a jól láthatóság miatt.

Kapcsolat

Érdeklődjön, kérjen árajánlatot adatai megadásával:

Érdeklődés jellege *
 
Milyen felülettípus iránt érdeklődik? *
Mikortól szeretne hirdetni?
Meddig szeretne hirdetni?

Reklámháló

Egyedi média

OOH Kampánymédia

chevron-down